projecten

bureau

 

 

 
 

Beekstraat

De uitbreiding krijgt een eigen entree. De entree ligt terug ten op zichte van de gevel, waardoor deze het juiste accent krijgt. De ruime hal biedt toegang tot de woonkamer, het trappenhuis, het aangrenzende kantoor en toilet. De werkkeuken is compact en wordt door middel van een groot bovenlicht voorzien van indirect daglicht. De woonkamer bestaat uit twee gedeelten. Een beschutte door metselwerk omgeven zithoek, en een transparante eethoek. Door de grote glazenpui ontstaat een directe relatie met de tuin. De tuin biedt ruimte aan een hoger gelegen terashoekje, een lager gelegen speelruimte en en een grasgedeelte.

 

 

 

 

 

 

 

 

opdrachtgever:
Laenen - Janssen

project:
Uitbreiding woonhuis

locatie:
Centrum - Weert

ontwerp:
1997

uitvoering:
-

consultants:
Ingenieursburo Westhoff