projecten

bureau

 

 

 
 

Oude Laarderweg

Uitbreiding en verbouwing van het woonhuis. De opdrachtgever had eigenlijk de wens om een volledige woning in beton te willen bouwen. Maar men wou de ligging van hun huidige woonhuis niet verruilen. Van daaruit is er gekeken naar aanpassing van de bestaande woning. Binnen het bestaande gedeelte zijn een nieuwe slaapkamer met sanitaire voorzien en een bibliotheek annex study gerealiseerd. De uitbreiding is geheel in het door de opdrachtgever gewenste schoon beton uitgevoerd. Dit gedeelte bestaat uit een tussenlid, zitkamer en overdekt terras.

- Genomineerd voor de Architectuurprijs 2016 - Weert-Nederweert - 

 

 

 

 

 

 

opdrachtgever:
Stienen - Nijnens

project:
Uitbreiding woonhuis

locatie:
Molenakker - Weert

ontwerp:
2009-2010

uitvoering:
2010-2011

consultants:
Adviesbureau van Meijl -Verhaegh
Aannemingsbedrijf Hegge