projecten

bureau

 

 

 
 

Paltrokmolen

In het dagelijkse leven is Hans Chef-kok en Jacqueline gastvrouw bij Taverne De Oude Munt in Weert. Er is gevraagd om de woning aan te passen, uit te breiden en van ruimte te voorzien voor een leefkeuken. Verder de wens om de bestaande tuin zoveelmogelijk te laten aansluiten. De uitbreiding is uitgevoerd in relatie tot het bestaande karakter van de woning. Het interieur van de gehele living is volledig vernieuwd. De keuken is ontwikkeld in samenwerking met Bad en Keuken Design. Het resultaat is een mooie plek waar deze horeca-ondernemers kunnen thuiskomen.

 

 

 

 

 

opdrachtgever:
Laenen - Briels

project:
uitbreiding woonhuis

locatie:
Molenakker | Weert

ontwerp:
2014

uitvoering:
2014

consultants:
Adviesbureau van Meijl - Verhaegh
Bouwbedrijf Klaessen
Bad en Keuken Design
Pevo installatiebedrijf