projecten

bureau

 

 

 
 

Sint Hieronymusstraat

Deze uitbreiding is over de volledige achtergevel van de woning gedaan. De reeds aanwezige aanbouw is hierin opnieuw opgenomen. De voornaamste wens was het realiseren van een ruimte leefkeuken. En dat is gelukt. De aan de leefkeuken grenzende pui is volledig te openen. Hierdoor krijgt men als bonus een overdekt terras cadeau !! De zithoek is op speelse wijze afgescheiden van de keuken. Een groot daklicht zorgt voor mooie lichtinval. Het geheel heeft een levensloop bestendig karakter met op de begane grond badkamer en een slaapkamer welke ook aan de stadsruin grenst.

- Genomineerd voor de Architectuurprijs 2016 - Weert-Nederweert -

 

 

 

 

 

opdrachtgever:
Meusen - van Dooren

project:
Uitbreiding woonhuis

locatie:
Centrum | Weert

ontwerp:
2014-2015

uitvoering:
2015

consultants:
Bouwadvies Meusen
Adviesbureau van Meijl - Verhaegh
Wetemans Interieurbouw